مراحل کارشناسی رنگ خودرو
تشخیص رنگ شدگی اتومبيل با چشم و بدون دستگاه: امروزه یکی از شناخته شده ترین معیار ها در خرید ماشین دست دوم، تشخیص رنگ شدگی خوردو است. تشخیص رنگ خودرو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
معمولا وقتی اتفاقی برای ماشین می افتد آن را رنگ می کند تا شبیه به روز اول شود.
تشخیص رنگ ماشین و دلیل انجام آن
افراد در کشور های زیادی از جهان، هنگام خرید یک ماشین دست دوم و کار کرده، رنگ ماشین را چک می کنند. تشخیص رنگ شدگی اتومبیل یکی از کار هاییست که افراد قبل از خرید انجام می دهند.
اگر یک خودرو رنگ شده باشد، این یعنی، ماشین قبلا تصادف کرده است. با بازسازی، تعمیر کردن اتومبیل را، درست کرده، مجدد رنگ امیزی شده است که خودرو رنگدار محسوب میشود.
بهتر است برای انجام این کار، تست رنگ ماشین، بجای روش های تشخیص رنگ ماشین با چشم از دستگاه های تشخیص رنگ شدگی اتومبیل استفاده کنید. برخی از راه ها وجود دارد که شما می توانید
بواسطه آنها خودتان، رایگان یا با هزینه کمی کارشناسی رنگ خودرو را انجام دهید. با ما همراه باشید. در ادامه به برخی از این روش ها اشاره خواهیم کرد.
روش های آسان و ساده تشخیص رنگ خودرو؛ بدون نیاز به دستگاه های سخت و پیچیده!
تعدادی از روش های تشخیص رنگ شدگی خودرو عبارت اند از:
1: تشخیص رنگ خودرو با آهنربا
این روش یکی از روش های کم هزینه تشخیص رنگ خودروست. در این روش شما یک آهنربا ضعیف یا یک آهنربای مخصوص تشخیص رنگ شدگی اتومبیل را تهیه می کنید و به بدنه می چسبانید.
سپس آن را به آرامی به سمت بیرون کشیده، و اگر از آهنربا مخصوص استفاده می کنید به عدد آن دقت می کنید تا زمانی که آهنربا جدا شود.
اینکار را چند بار انجام دهید. هر لایه رنگ باعث کمتر شدن قدرت مغناطیسی بدنه وسیله نقلیه شما می شود و هر چه ضخامت بالا تر باشد، آهنربا کمتر به بدنه می چسبد.
به طور خلاصه اگر آهنربا به راحتی از ماشین جدا می شود؛ این یعنی که ماشین رنگ دارد و هر چه مقدار زمان جدا شدن آن بیشتر طول بکشد، احتمال وجود رنگ کمتر می شود. شما می توانید
این روش را به طور کامل در مقاله تشخیص رنگ ماشین با آهنربا مطالعه کنید و یاد بگیرید.
2: تشخیص رنگ خودرو با دست کشیدن روی بدنه
برای اینکه بتوانید با این روش تشخیص دهید که یک ماشین رنگ شده یا نه، باید خیلی حرفه ای باشید. ما در اینجا تئوری آن چیزی که باید بدانید را به شما می گوییم. شما باید خیلی آرام دست خود را روی بدنه ماشین بکشید
و با نوک انگشتان خود بدنه را لمس کنید.
اگر متوجه برآمدگی ها، ناهمواری ها یا تفاوت بین سطح های مختلف بدنه شدید و احساس کردید که بخشی از بدنه صاف است و بخش دیگر زبر، این نشان دهنده این است که ماشین تصادف داشته و رنگ شده است.
خودرو پس از تولید که از شرکت سازنده بیرون می آید، بدنه بسیار نرم و صافی دارد. وقتی هم که ماشین تصادف می کند و فردی آن را تعمیر و رنگ می کند، بخش زیادی از تعمیر را با سنباده انجام می دهد که باعث زبری بدنه می شود.
3: بررسی لبه های کاپوت صندوق و در ها
این راه یکی از مطمئن ترین راه های تشخیص رنگ شدگی اتومبیل بدون نیاز به دستگاه است. شما باید به درب ها، کاپوت جلوی ماشین و صندوق عقب دقت کنید. درب های فابریک کارخانه ای دارای مومی خاص هستند
و معمولا پس از تعمیرات یا تعویض آن پس از تصادفات، این موم دیگر کار گذاشته نمی شود.کارشناس خودرو
شما می توانید از این روش به راحتی تشخیص دهید که آیا یک ماشین رنگ دارد یا نه؟ چک کردن کاپوت نیز می تواند خیلی به شما در این زمینه کمک کند. کاپوت ماشین یا صندوق عقب آن، یکی از بخش های مهم ماشین هستند که بیشتر در تصادف ها آسیب می بینند.
معمولا این بخش و سپر ها هستند که رنگ می شوند. شما می توانید با دقت به کاپوت و صندوق عقب و بدنه ماشین این موضوع که آیا ماشین رنگ دارد یا نه را متوجه شوید.
4: کارشناسی رنگ خودرو با استفاده از چراغ قوه
یکی دیگر از این روش ها، استفاده از چراغ قوه است. شما باید چراغ را در زاویه 160 درجه ای نسبت به بدنه ماشین قرار دهید. ممکن است در برخی نقاط بدنه، رنگ یک دفعه کدر و مات شود و نور را بازتاب نکند.
اتومبیل ها معمولا به صورت متالیک تولید و عرضه می شوند.کارشناس خودرو
این راه نیز یکی دیگر از راه های تشخیص است. معمولا کارخانه های مختلف طبق استاندارد های خاصی، همه ماشین های خود را با رنگ متالیک و به عبارتی براق تولید می کنند.
رنگ هایی که برای از بین بردن آثار تصادف روی ماشین استفاده می شود، رنگ مات است.
شما میتوانید با چراغ قوه و دقت کردن به این موضوع از رنگ شدگی ماشین مطلع شوید.
5: بررسی گلگیر
بررسی گلگیر و پیچ های گلگیر نیز یکی دیگر از راه هاست. در طول سال مقدار زیادی گلگیر برای تعویض، بتونه کاری یا رنگ شدگی فروخته می شوند.
شما می توانید به گلگیر و پیچ های گلگیر و این نکته که پیچ ها نباید آچار خورده دقت کنید.
در واقع گلگیر نیز یکی از بخش هایی است که در تصادف ها بیشترین ضربه را می بیند و شما میتوانید با بررسی کردن گلگیر نیز پی ببرید که یک ماشین رنگ شده یا نه؟
6: بررسی رنگ، در جاهایی که نباید رنگی باشد
گاهی اوقات در رنگ کردن ماشین، افراد جاهایی را که نباید رنگ بخورد، به اشتباه رنگ می ریزند و متوجه آن نیز نمی شوند. شما می توانید با چک کردن این بخش ها مانند زوار دور ماشین متوجه شوید که آیا این ماشین رنگ شده یا نه.
بسیاری از رنگ کار ها برای اینکه کار را سریع تر تحویل دهند، به سرعت و بدون دقت کار را انجام می دهند. شما می توانید از رنگ شده بودن برخی از جاهایی که نباید رنگی باشند، متوجه رنگ شدگی شوید. تشخیص رنگ ماشین
7: بررسی پیچ های لبه زیرین دستگیره ها
دستگیره ها نیز معمولا سرنخ خوبی به ما می دهند که بخش مهمی از این روش نیز پیچ های دستگیره هستند که ممکن است در روند رنگ شدگی، رنگی یا کدر شده باشند. همچنین خود دستگیره نیز از بخش هایی است که نباید رنگ شده باشد.
8: بررسی سیم هایی که از درب ها و گلگیر می گذرد
رنگی شدن این سیم ها نیز در عملیات رنگ کردن یک ماشین، یک اتفاق اجتناب ناپذیر است. اگه شما روی این سیم ها لکه هایی از رنگه پیدا کردید، این به شما خبر می دهد که ماشین در گذشته رنگ شده است.
پس اگر به دنبال یک راه مطمئن برای متوجه شدن رنگ شدگی ماشین از روی علائم خاص هستید، این اثر می تواند محکم ترین نشانه برای شما باشد.
چرا بهتر است از دستگاه ها استفاده کنیم؟
یک سوال که در ذهن مشتریان ما ایجاد می شود این است که بهتر است برای تشخیص رنگ شدگی خودرو با چشم با همین روش های ساده پیش برویم
یا دستگاه مخصوص این کار را خریداری کنیم. قطعا تشخیص شما با استفاده از یک دستگاه تشخیص رنگ شدگی اتومبیل، دقیق تر از روش های بالا خواهد بود.کارشناس خودرو
اگر شما یک تعمیرکار یا یک فروشنده هستید و کار تشخیص رنگ نیز یکی از وظایف شما برای سود آوری در کارتان است، حتما به یکی از انواع این دستگاه ها نیاز خواهید داشت و بهتر است که یکی از آنها را خریداری کنید.کارشناس خودرو
نحوه کار با دستگاه تشخیص رنگ خودرو:
برای تشخیص رنگ شدگی ماشین، به صورت کلی 3 نوع دستگاه وجود دارد.
1- دستگاه های ساده
اولین نوع ضخامت سنج ها یا دستگاه های تشخیص رنگ شدگی، ضخامت سنج های ساده هستند که یکی از آنها الکومتر ها هستند. از آنها در تشخیص ضحامت رنگ در ماشین استفاده می شود.
برای اینکار الکومتر یا ضخامت سنج ساده را در رنگ مایع فرو می کنیم تا به بدنه ماشین برسد، سپس می توان ضخامت رنگ ماشین را از آخرین قسمتی که رنگی شده بود، تشخیص داد.
2- ضخامت سنج های الکترومغناطیس
در دومین نوع از دستگاه های تشخیص رنگ، تشخیص از روش الکترومغناطیس است؛
- بطوری که یک موج به داخل زمین ارسال میشود
- بر اثر برخورد با زمین یک موج یا میدان مغناطیسی ایجاد میشود
- با اندازه گیری میدان مغناطیسی میتوان به تشخیص عمق پی برد!
به این روش در تشخیص ضخامت رنگ خودرو، روش گردابی نیز گفته می شود.
این دستگاه ضخامت سنج رنگ خودرو، به نوعی کار می کند که باید آن را روی بدنه ماشین بگذارید و دستگاه به صورت خودکار ضخامت رنگ را به شما نشان می دهد.
.
3- دستگاه های التراسونیک
این شیوه (که ازمایش التراسونیک نام دارد) با استفاده از فرکانس هایی که فراتر از آستانه انسان است، استفاده میشود. در این روش، دستگاه با توجه به ارسال سیگنال نسبت
به مسیر پیموده شده تا محل عیب، میتواند عمق و ضخامت رنگ یا سطح را به خوبی تشخیص دهد.